Dane a odvody štatutárov + podiely na zisku, Nitra 23.10.2017

Hotel Mikádo, Hollého 11

Cena: 180,00 EUR

kód:20171023

Semináre - Dane a odvody štatutárov + podiely na zisku

predaj ukončený

Seminár s lektorom Jozefom Mihálom je určený pre majiteľov firiem, najmä malých s.r.o., pre konateľov, manažérov a ekonómov. Od účastníkov sa nevyžaduje znalosť daňových a účtovných predpisov.

Má dve témy – Prvou je odmeňovanie štatutárov, resp. majiteľov firiem a s tým súvisejúce zdanenie a „zodvodnenie“ ich príjmov.

Súčasťou tejto témy bude porovnanie, čo je výhodnejšie – zamestnanie, odmeňovanie na základe zmlúv o výkone funkcie resp. mandátnych zmlúv, práca na živnosť a autorský zákon.  Nielen z pohľadu čo najnižších daní a odvodov ale aj z pohľadu nárokov napríklad na budúci dôchodok.

Druhou témou sú podiely na zisku. Správnou stratégiou pri ich vyplatení môžete ušetriť tisíce eur na daniach, resp. odvodoch.

Semináre sú dimenzované na počet účastníkov 20 až 25. V takejto malej skupine sa bez problémov dostanete v rámci diskusie k slovu a vyjasníte si nezrovnalosti, respektíve prediskutujete Váš zámer. Hovoriť budeme k veci, pragmaticky a zrozumiteľne.

Začiatok seminára o 9:00 – ukončenie o 14:30

Prezentácia 15 min. pred začiatkom.

Cena

180 eur s DPH (150 eur bez DPH) štandardná cena

168 eur s DPH (140 eur bez DPH) zľavnená cena registrovaní užívatelia stránky www.relia.sk s plateným prístupom (1 prístup = 1 zľava)

Účastníci seminára v hoteli Saffron môžu využiť parkovanie v areáli hotela alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 3 eur na celý deň.

V cene je zahrnutý pracovný materiál, publikácie „Mzdárske zákony 2017“, „ODVODY“, „Zákonník práce (komentár)“, „MATERSKÁ“, bohaté občerstvenie a obed.

Storno podmienky: Pri odhlásení sa do troch pracovných dní pred termínom konania vraciame celú uhradenú sumu. Pri odhlásení sa neskôr zaplatený poplatok nevraciame, pracovný materiál a ďalšie publikácie vám zašleme poštou.

Daňový doklad (faktúru) za seminár vám po úhrade zašleme poštou, prípadne odovzdáme na seminári. Ďakujeme za Váš záujem.